Toinen aamu Oxfordissa. Yö nukuttiin ehkä kovimmassa sängyssä sitten vanerilaverin keksimisen. Ulkona paistaa aurinko, juhuu. Aamiaisen jälkeen päätettiin jatkaa tänään Birminghamiin. Saatiin hotelli varattua ja kamat pakattua. Vietiin kassit säilytykseen Oxfordin Backpackersiin. 4 puntaa per laukku per päivä, edullista. Vaelleltiin kauniilla kaduilla ja käytiin kahvilla eriskummallisessa Bill's nimisessä kahvilassa ja vedettiin sokeriöverit. Ari kuvas oman annoksensa minimunkkeja ja olivat muuten aivan tajuttoman hyviä. Koitan jaksaa siirtää noita kuvia jossain vaiheessa. Kun päästiin ulos niin taivaat aukenivat. Hypättiin turistikierrosbussiin kun liput oli voimassa vielä muutaman tunnin. Ajeltiin jonkun  aikaa ja päädyttiin coverd Markettiin ja Georginas kahvilaan. Suolaiset bagelit hiukan helpotti makeapläjäyksen tuomaa illotusoloa. Sade vaan kiihty ja annettiin periksi ja haettiin sadetakit. Sitte olikin aika hakea kassit ja hypätä junaan. Oxfordista jäi hyvät muistot. Kristalle tiedoksi et yhtään irrallaan olevaa lammasta ei näkynyt, pahoittelen. 

Pikajunalla Birminghamiin ja Bloc-hotelliin. Ikkunaton huone, mutta ihan hieno ja kaikki tarpeellinen löytyy. Karmean nälän pakoittamina noustiin sängystä ja käveltiin Italialaiseen Cucina Rusticaan. Alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja muutama viinilasillinen myöhemmin runsaasti ylensyöneinä lähdettiin pientä lenkkiä tehden takaisin hotellille. Iso telkkari ja iso pehmeä sänky massiivisen aterian jälkeen teki tehtävänsä. Nyt on taas aamu ja Ari vaan nukkuu. Nyt pitäs jo päästä jonnekkin vaeltelemaan.

Matka täältä jatkuu huomenna torstaina etelään eli Edinburgh jää tällä reissulla väliin. Sinne meneminen olis vienyt liikaa aikaa ja sieltä ei oikein edes saanut edullista majapaikkaa. Kiirettä ei haluta pitää niin pyöritään nyt sitte vaan täällä etelässä ja otetaan toi pohjoinen kohteeksi ens kerralla.